Hundartiklar av en kvalitet som ej existerar i vanliga hundbutiker säljs ut till reapriser

På hemsidan allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. Priserna är mycket låga, under inköpspris, för de flesta produkterna.

Företaget har platsbrist och behöver helt enkelt ta bort ett sortiment. Hundsortimentet har blivit utvalt att utgå enär det tar upp väldigt mycket plats med sina 2000 produkter.

Lagret är proppfyllt, vinden är fylld, 4 st 40-fots sjökontainers samt 5 st 20-fotskontainers är också fyllda. Man måste helt enkelt minska sitt sortiment för att kunna plocka och packa rationellt.

hundgrejor

Priserna har sänkt till under inköpspriser på det mesta så att allt skall sälja sig själv.

Det är inte vilket sortiment som helst, antagligen är det de i särklass bästa produkterna som finns att köpa i Sverige.

Sprengers sortiment hundhalsband och halkedjor. Halsbandens Rolls Royce är varumärket Sprenger från Tyskland. Nu säljs Sprengers sortiment ut under inköpspris.

Halsband och koppel i överfettat läder från KingHound. Varumärket KingHound är känt som “mest för slantarna”, kvalite men lågt pris detta till trots. Trots att priserna på KingHounds produkter är bra är kvaliteten hög.
Halsband och halskedjor finns i mängder. Till skrattretande billiga priser.

Kenjan hundkoppel. Kopplens Rolls Royce från danska Kenjan. 5 mm tjockt superläder. Dessa läderkoppel är sannolikt lika bra om 100 år.

För skyddshundträning finns olika sorters speciallinor. Munkorgar för svensk-skyddet där de nyttjas vid prov att hunden biter om det är allvar, hunden biter och munkorgen hindrar att figuranten blir biten.

Ett jättesortiment munkorgar. Till närmast samtliga raser, i alla fall innan de börjar ta slut. Att ha en egen munkorg till hunden är en stor fördel.

Bitkorvar och hundleksaker. Vattenskålar i stort sortiment, liksom matskålar. Spårselar och hetsselar för skyddshundträning.

Spårlinor, koppel, selar och andra svensktillverkade hundprodukter i yrkeskvalitet från Dog Security. Plastbelagda massiva spårlinor 7 mm och 4 mm med en kärna i centrum. Dessa linor fastnar icke i skogen.

Apporter och annan hundträningsutrustning finns i stor mängd.

Fina hundartiklar billigt, i alla fall så långe lagret räcker. Att så bra produkter finns i samma shop är minst sagt ovanligt. Att de därefter slumpas bort till kanonpriser är förmodligen både första och sista gången.

Mitt förslag för alla som har hund, ta en titt på allt-fraktfritt. Billigt och utmärkt på samma gång.