Hundartiklar av en kvalite som ej finns i vanliga hundbutiker säljs ut till reapriser

I webbutiken allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. Merparten säljs ut under inköpspris.

Företaget har platsbrist och tvingas helt enkelt ta bort ett sortiment. Hundsortimentet har blivit utvalt att utgå då det tar upp väldigt mycket plats med sina 2000 produkter.

Lagret är proppfyllt, vinden är fylld, 4 st 40-fots sjökontainers och 5 st 20-fotskontainers är oxå fyllda. Sortimentet måste minskas om det skall fungera att plocka och packa rationellt.

löplina

Därför ska alla hundartiklar utgå och i det tysta pågår en utförsäljning till vrakpriser.

Sortimenten består av sanslöst prima varor, en del existerar inte någon annan stans i Sverige.

Sprenger halsband och halskedjor. Tyska Sprenger är halsbandens Rolls Royce och kostar ofta flera hundra kronor. Här finns de att köpa under inköpspris – ett råd till dig som har zoobutik.

Hundhalsband och koppel i överfettat läder från KingHound. KingHound är varumärket som ger mest för pengarna – och det redan innan dessa reapriser. KingHounds mässingshalsband är av kostbar massiv mässing, inte ens Sprenger har detta.
Ett jättesortiment halsband och halskedjor. Priserna är så låga att man tidvis tror man ser fel.

Hundkoppel från Kenjan i Danmark. Världens förmodligen ultimata läderkoppel. Oerhört kraftig överfettat oxläder 5-6 mm tjockt. Koppel som står sig i 100 år.

Speciallinor för träning av skyddshundar. Munkorgar för svensk-skyddet där de används vid prov att hunden biter om det är allvar, hunden biter men munkorgen hindrar att figuranten blir biten.

Ett jättesortiment munkorgar. För närmast samtliga raser, i alla fall innan de börjar ta slut. Att ha en egen munkorg till hunden är en stor fördel.

Leksaker och bitgrejor till hunden. Mat och vattenskålar. Spårselar och hetsselar för skyddshundträning.

Spårlinor, koppel, selar och andra svensktillverkade hundprodukter i yrkeskvalitet från Dog Security. Bland annat finns plastbelagda spårlinor med en kärna i mitten. Massiva spårlinor fastnar ej i skogen.

Träningsutrustning och apporter finns i massor.

Så just nu kan man beställa riktigt bra hundartiklar billigt. Att så prima produkter finns i samma affär är minst sagt sällsynt. Ovanpå detta så är det utförssäjning av det kompletta sortimentet, vad är oddsen för detta?

Mitt förslag för alla som har vovve, ta en titt på allt-fraktfritt. Mycket bra hundgrejor jättebilligt.